Skip to main content
 

A hagyományokhoz hűen, idén is összegyűjtöttük nektek, hogy mely bejegyzések voltak a legnépszerűbbek blogunk felületén az előző évben.  Következzen a hálózatba kapcsolt világ 10 legolvasottabb cikke 2019-ből.

10, Interjú a robotkezet fejlesztő magyar kutatóval

Még 2018 év végén került ki blogunk felületére az az interjú, amelyet a robotkezet fejlesztő kutatóval, Lévay Györggyel készítettünk. Az Egyesült Államokban élő szakember mindkét karját elveszítette egy agyhártyagyulladás következtében. A bejegyzés 2018-as megjelenése ellenére is befért az idei toplistába, ami nem is csoda, hiszen egy különleges ember különös történetét találod benne. Kattints ide, ha eddig nem olvastad!

9, Ez nem (csak) szórakozás

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy minden évben a legnagyobb Fogyasztó Elektronikai Kiállítást rögtön az év elején, januárban, Las Vegasban rendezik. Így volt ez idén is, amikor blogunk szerzői elsőkézből, a helyszínről tudósítottak a Bosch standjáról. Rengeteg újdonság, még több érdekesség több területről: ez volt az idei CES, amit ide kattintva tudsz felidézni!

8, A slusszkulcs a telefonba költözik

Személy- és tehergépjárművek tulajdonosainak, valamint a flottaüzemeltetők életét teszi könnyebbé a Bosch gépjárművekhez fejlesztett, kulcsnélküli rendszere. Az összetett megoldás a felhasználó okostelefonjából varázsol „slusszkulcsot” és akkor sem jön zavarba, ha a készülék lemerül. Ha kíváncsi vagy a májusban bemutatott rendszer részleteire, akkor kattints ide!

7, Ilyenek a legokosabb sztárotthonok!

Szintén az év elején írtunk azokról az okosotthonokról, amelyekben a világ legnépszerűbb, legkreatívabb, vagy épp leggazdagabb emberei élnek. Elon Musk, Sofia Vergara, Oprah Winfrey, Bill Gates és Kanye West életteréről is olvashatsz, ha ide kattintasz!

6, Több, mint taxi

A korábban már említett CES egyik legnagyobb sztárja volt az a közösségi autómegosztó koncepció, amiről február elején írtunk részletesen. A Bosch IoT Shuttle izgalmas koncepciója a világ minden részén nagy sikert aratott, így nem csoda, hogy Ti is szívesen olvastatok róla. Ha esetleg mégis lemaradtatok a házhoz jövő önvezető járműről, ide kattintva megismerkedhettek vele!

5, Az okosalsónadrág és a többiek

Ha azt mondjuk, okosalsónadrág, egészen biztos, hogy mindenki felkapja a fejét. Így volt ez márciusban is, amikor olyan termékeket gyűjtöttünk össze, amelyek különlegesek és egyedi felépítésüket, vagy tudásukat egy-egy Bosch-alkatrésznek köszönhetik. Az okosruhák mellett ebben a bejegyzésben találsz okostelefont, okosórát, valamint kesztyűt és szemüveget a virtuális valósághoz.

4, Vissza a jövőbe!

Ki ne emlékezne a kultikus trilógiára, amely alaposan meghatározta egy nemzedék jövőképét. A filmben megálmodott világ kapcsán arról elmélkedtünk, hogyan segíthetik az okosjárművek a klímaváltozás elleni harcot. A téma azóta még érdekesebb lett, így mindenképp érdemes ezt a bejegyzést is elolvasni!

3, Elektromos és okos lesz a jövő babakocsija

Alig néhány hete jelent meg, mégis a képzeletbeli dobogóig jutott a jövő babakocsijáról szóló írásunk, amely nemcsak elektromos, hanem okos is. Az azóta már forgalomban lévő szerkezet biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a szülők dolgát. Ha eddig még nem olvastál róla, akkor épp itt az ideje, hiszen mindössze egy kattintásra vagy tőle!

2, Az okosotthon már nem úri huncutság

A Bosch IoT Blog egyik legpopulárisabb kategóriája az okosotthonoké. Ez nem is csoda, hiszen szinte mindenki szeretné kényelmesebben, biztonságosabban, vagy épp gazdaságosabban élni mindennapjait. A téma kapcsán olvashatsz érdekességeket tavalyi második legnépszerűbb bejegyzésünkben, amelytől már csak egy kattintásra vagy.

1, Vezető víziók

Az okosotthonok mellett az önvezető autó is egy olyan téma, amely folyamatos beszédtéma volt 2019-ben. Ez magyarázza, hogy toronymagasan egy ilyen bejegyzés lett a tavalyi év legnépszerűbb posztja. Az elsőséget elhódító írásban azt gyűjtöttük össze, hogyan képzelte a jövő autóját Hollywood néhány klasszikus alkotása. Ide kattintva meg is találod, jó szórakozást kívánunk hozzá!

Iratkozz fel hírlevelünkre!