Skip to main content
 
Okosotthonok

Az okoskávé illata

2019.03.20 No Comments 3 perc olvasási idő

Melyik kávéimádó ne álmodott volna még arról, hogy Luccában dolgozó, kedvenc olasz baristája reggelente az ő nappalijában szolgálja fel a dupla presszót egy kis tejjel. A Bosch intelligens konyhájában egy olyan kávéfőző kapott helyet, amely szicíliai könnyedséggel és németes magabiztossággal mozog az espresso, cappuchino, latte, macchiato kávéskálán, és egy-kettőre megtanulja aktuális használója feketézési szokásait.

Kérjen egy dupla presszót a digitális baristától

A Bosch minimalista designnal megálmodott, beépíthető kávéfőzője a mindennapok luxusát nyújtja a nehezen ébredőknek. A masina professzionális baristákat megszégyenítő módon, perceken belül elkészíti kedvenc kávéját, legyen az dupla fekete, indiai kaapi, ausztrál flat white, lágy tejhabos cappuchino, édes tejeskávé vagy az igazi kávékölteménynek számító, leheletnyi tejhabbal meghintett macchiato. Használójának nincs más dolga, mint a Home Connect app segítségével a kávékülönlegességek listájáról kiválasztani az adott, álmos reggelhez leginkább passzoló, forró italt, majd a megfelelő helyzetbe pozicionálni bögréjét.

A Bosch okoseszközeinek távoli irányítását és összekapcsolását lehetővé tévő Home Connect alkalmazás nem csupán eltárolja és „lejátszási listába” rendezi kedvenc kávéfajtáit, hanem a CoffeeWorld nevű program segítségével ablakot nyit a kávé világára. Igazi szakértővé válhat és mindent megtudhat a kávébab fajtáiról, a termesztés helyszíneiről vagy éppen a pörkölés folyamatáról.

Tejtartót a hűtőbe – írta a Home Connect

Sőt, a Home Connect alkalmazással összekötött kávéfőzők számtalan további funkcióval rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a kávéimádók életét. A MyCoffee program segítségével pedig bárki elmentheti a szívének kedves kávékülönlegességeket, hogy a masina bármikor egyszerűen és gyorsan a megfelelő arányokkal és alapanyagokkal készíthesse el a kedvenc italait. A baráti kör hamar megkedvelheti az okos konyhai gépet, hiszen külön emlékeztető nélkül fejben tartja a társaság minden tagjának kávézási szokásait.

Az Automilk Clean funkció pedig arról gondoskodik, hogy gőz segítségével minden egyes elkészített ital után automatikusan megtisztítsa a kávéfőzőt és környékét. Mi több, a gondos Home Connect arról is küld emlékeztetőt használójának, hogyha esetleg elfelejtette volna visszatenni a tejtartót a hűtőbe.

Iratkozz fel hírlevelünkre!